Gratis bezorging boven de €50

Home » Over ons


Hi! 

Leuk dat je Mooi & Duurzaam bezoekt. Mijn naam is Jorien, oprichter van Mooi & Duurzaam. In 2019, na het kijken van verschillende series en documentaires, groeide mijn interesse in duurzaamheid enorm. Ik zocht naar de juiste manier van duurzaam leven. En dat viel even tegen, want wat was goed? Wat was slecht? Waarom zei elke blog weer wat anders? Bestaat er wel een juiste manier van duurzaam leven? 

 

Ik denk dat 'the key' is: niet denken dat je alles in een keer goed kan doen. Duurzaamheid gaat in stapjes, althans, dat werkte voor mij en mensen in mijn omgeving het beste. Ooit las ik dat duurzaamheid 'leuk' moest zijn, misschien gek om te horen. Maar bij elke bewuste keuze krijg je een goed gevoel. Steeds weer iets oppakken in je dagelijkse routine wat beter kan. En fouten maken mag. Ook ik maak eens in de zoveel tijd keuzes die eigenlijk anders kunnen. Ondanks dat ik deze keuzes soms nog maak, begin ik wel een duurzame webshop. Wat voor sommigen misschien vreemd zou klinken. Maar waarom niet? Het voelt voor mij ook als een stimulans, steeds weer mooie duurzame producten vinden die ook in mijn leven weer iets kunnen veranderen. 

 

Bij het opzetten van Mooi & Duurzaam wist ik een ding zeker; mijn webshop moet mensen inspireren. Ik krijg vaak het idee dat mensen duurzaamheid associeren met een soort geitenwollen sokken thema. Ik associeer duurzaamheid met mooie producten, vandaar de naam en pay-off. 'Mooi van binnen en van buiten'. Mooie producten die ook nog eens op een mooie manier gemaakt zijn. 

 

Heb je vragen over Mooi & Duurzaam, de producten of iets anders? Dat kan uiteraard, stuur een mailtje naar info@mooienduurzaamnl.nl of benader ons via een van onze social media kanalen.